Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gasztroblogok - blogspot.com képes leírás: Tündérfinomságok - Zsuzska [9. oldal]
részletek »

Gasztroblogok - blogspot.com: Tündérfinomságok - Zsuzska [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gasztroblog.tlap.hu » Gasztroblogok - blogspot.com
Keresés
Találatok száma - 144 db
Tündérfinomságok

Tündérfinomságok

Ez egy gasztroblog, melyben a receptek mellett sok-sok érdekes sztorit is elolvashatunk. Egy olyan lányt ismerhetünk meg, aki csak nemrég ismerkedett meg a főzéssel, de ma már szenvedélyesen készíti el a különlegesebbnél különlegesebb fogásokat. Azt is megtudjuk, hogy a szerelem hozta el számára a főzés szeretetét is, hiszen egy férfi számára készíti az ételeket.

Vajaspánkó

Vajaspánkó

Sok sok ételrecept gyönyörű képekkel, részletes leírással, rendszeres bejegyzésekkel. Bio, vegán, vegetáriánus ételek gyűjteménye. Egy kis indiaisággal vegyítve, valamint egy hatalmas csokoládé-szeretettel.

Vali konyhája

Vali konyhája

2 leány gyermekem van és 2 fiú (hozott anyagból). 1 leány unokám van aki nemrégen múlt 5 éves. Lassan 3 éve csak saját készítésű pékáru kerül az asztalunkra. Kezdetek nehézségei után már elmondhatom, hogy tudok rendes kenyeret sütni.

Vimizo konyhája

Vimizo konyhája

Sok képpel illusztrált igényes, folyamatosan bővített gasztroblog. Ételek, receptek széles választéka. Ha különlegességekre is vágysz, látogass el az oldalra. Évek alatt összegyűjtött receptek. Minden alkalomra. Nemzetek ételei, ünnepek ételei. Egy kis diéta

Yasmine bazárja

Yasmine bazárja

Igényes, szép blog Yasmine-tól, ahol különleges és finom ételeket találsz. Ajánlom látogatásra!!!! :) Yasmine a kelt tészták nagy mestere, igazán szép alkotások születnek a keze alatt. Gyönyörű tészták, kenyerek ötletgazdag választéka.

Zamat és illat

Zamat és illat

Irigylem azokat, akik könnyedén írnak magukról néhány velős mondatot, hiszen annyifélék vagyunk egyidejüleg mindannyian...Egyszerre vagyok szerető feleség , aggódó anyukája 3 gyereknek, de a munkámat is imádom, amihez eredendően valaha a gasztronómia is kapcsolódott még a főiskolán-de sosem dolgoztam konkrétan ezen területen,csak kicsit távolabb a szálloda konyhájától...Így lett ez a napi kötelességen túl hobbi sok más mellet , ami szintén érdekel.

Zsuzsi főz

Zsuzsi főz

Szeretek- és állítólag tudok is - főzni, de nem vetem meg azt sem, ha nekem főznek. Kedvencem az olasz konyha, de a kínai,mexikói és a magyarosch ételeket is szeretem.Imádom az édességet (ezt inkább enni), főként reggelire. Kedvenc fűszereim a rozmaring, petrezselyem, kapor,fokhagyma,citromhéj, a fahéj- még húsételekbe is-, na meg a szerecsendió.Ja, és a gyömbért majdnem kihagytam....

Zsuzska receptjei - finoman és (többnyire) egészségesen

Zsuzska receptjei - finoman és (többnyire) egészségesen

A finom ételek, közös étkezések mindenki számára fontosak, az ízek öröme, a közösség és az egészségmegőrzés miatt is. Szívesen sütök-főzök, az utóbbi években törekedve az egészséges és reform ételekre, nem elfelejtve az evés örömét és a hagyományosabb ételeket sem. Szeretem tudni, hogy a felhasznált hozzávalók milyen vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaznak és milyen élettani hatásaik vannak. Egészségünk megőrzése érdekében fontosnak tartom, hogy ezekkel tisztában legyek és eszerint alakítsam az étrendünket.

Tuti menü