Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gasztroblogok - Nők Lapja Café képes leírás - Gasztroblog.tlap.hu
részletek »

Gasztroblogok - Nők Lapja Café - Gasztroblog.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gasztroblog.tlap.hu » Gasztroblogok - Nők Lapja Café
Keresés
Találatok száma - 8 db
A tetovált lány konyhája

A tetovált lány konyhája

Tetovált lányok (anyukák) is szeretnem főzni. És tudnak is! Nincs semmi tabu nálam, persze főzés terén :) Minden nemzet konyháját szeretem, főzök is belőlük, sőt, a stílusokat is keverem. Persze emellett gyors és egyszerű fogások is találhatók nálam! Nem vagyok vegetáriánus, de sok húsmentes receptem van. Semmiféle diétát nem követek, de a szélsőséges eseteknél felhívom a figyelmet a szénhidráttartalomra. Kérésre a recepteket angolra és németre is lefordítom. --------------------------- ----------------------------------------- ----------------------------------------- ----------

Boszorkánykonyha

Boszorkánykonyha

Boszis és kevésbé boszis receptek képekkel, leírásokkal. 16 éves korom óta tanulom, kutatom a rejtett erők működésének elvét. Vágyam, hogy megmutassam mások számára, mennyire egyszerű eligazodni ebben a világban, ha valaki ismeri a szabályait.

Csillicica főz

Csillicica főz

Hamit kotyvasztok az én kedvenc Nyuszimnak! Egy ötletadó recept a blogból: Krumplis pite Hozzávalók: pate brisée (porhanyós tészta - 25dkg liszt, 125g vaj, kevés só, kb. 6 ek víz (9ml), 5 nagyobb krumpli, 20-25dkg darálthús, 1 kis doboz paradicsomsürítmény, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, bazsalikom, esetleg oregánó, olasz fűszerkeverék, 2 ek olaj, 2 tojás, reszelt sajt, esetleg 3-4 szelet baconszalonna (elmaradhat) Elkészítés: Tészta: összedolgozom a vajat a liszttel és a csipetnyi sóval, majd hozzáadom a vizet is és jól összegyúrom. Lisztezett táblán 2-3 mm vastagságúra és kör alakúra nyújtom.

Marmalade

Marmalade

Gasztrojegyzetek, bejegyzések finomnál finomabb és újszerűbb receptekkel... Egy recept a blogból: Medvehagymás tojásos nokedli Itt a medvehagyma szezon!Még tavaly kaptam rá az ízére, csak sajnos mire belerázódtam a pesto és egyéb szószos, medvehagymás rizottós ételek gyártásába, már el is tűnt a piacról. Most viszont az első csokrok megjelenése óta mindig van friss a hűtőben. Az utolsó böjtös napokban remek tojásos nokedli készült belőle.

Maszatkonyha

Maszatkonyha

Nem is tudom mit írhatnék. Miről szól a blogom? Sütés, főzés, siker, kudarc, ami jön. Ne várjatok tőlem különleges recepteket, se különleges, drága vagy nehezen beszerezhető hozzávalókat. (Persze a kivétel mindig erősíti a szabályt!) Véleményem szerint átlagos háztartást vezetek, egy átlagosnál válogatósabb pasival, aki persze ezzel együtt imádnivaló. Sok receptet összegyűjtök, sokat ki is próbálok, az eredményét pedig mostantól itt is láthatjátok.

Hirdetés
Reform zsengék

Reform zsengék

Egy sordöntő pillanat után úgy éreztem életbevágóan fontos, hogy változtassak az étkezési szokásaimon. Nem lettem vegetáriánus, nem lettem csodadiétázó, csak tudatosabban szeretném összeválogatni az ételeket, amiket a szervezetembe juttatok. Minőségi cserének nevezném. Ezen próbálkozásaimat írom meg a 'Reform zsengék'-ben. Teszem ezt mindazért, hogy esetleg mások is ráébredjenek bizonyos alapigazságokra, kaphassanak pár hasznos receptet. Jó lakmározást mindenkinek!

Snöcy régebbi receptjei

Snöcy régebbi receptjei

Az általam elkészített ételek receptjei,képekkel. - Snöcy és egy komment: Betti: gratulálni tudok neked gyönyörű tortákat csinálsz én cukrász tanuló vagyok és tudom h milyen nehéz ilyen szép tortákat csinálni ügyes vagy nagyon :) sok sikert a továbbiakban

Sütő-főző blog

Sütő-főző blog

Még kezdő sütögető vagyok, viszont egyre lelkesebb. Tehát nem remekműveket láthatsz itt, hanem olyan recepteket, amiket bárki könnyedén elkészíthet. Főzni már pár éve főzök, de két kicsi mellett az elsődleges szempont a gyorsaság és az ötletesség...

Tuti menü